Jedan od najpoznatijih rijaliti učesnika u našem regionu trenutno je i Zoran Zoki Šumadinac, koji ima 44 godine, a koji je nakon hita u regionu „Autotune“ zaradio svoje mjesto u novoj sezoni rijalitija „Zadruga“. Ipak ovih dana su počeli da kruže određeni medijski naslovi koji su podigli veliku prašinu u regionu. Naime, bivša supruga Šumadinca tvrdi za svog bivšeg muža da je gej, te da je preživjela grozne stvari dok je bila udata za njega.

Naime, Dejana tvrdi da je dosad krila istinu oko toga šta je sve preživjela u braku sa Zoranom zbog njenog djeteta. Kaže da nikad nije dovodio svoje ljubavnike u njihov stan, te da mu je zahvalna što je njihovog sina toga poštedio, ali vjerovatno ga je bilo sram njegove majke koja je u to vrijeme živjela s njima. Javnost je bila šokirana njenom pričom.

Dalje je otkrio da je njen muž za novac puštao drugim muškarcima da je zlostavljaju, a ona se sve to bojala prijaviti jer je mislila da bi je još više pretukao da je potražila pomoć od policije. Zoran se još nije oglasio po pitanju ovih itekako ozbiljnih optužbi, ali cijeli region je i dalje u nevjerici.

Ostaje da vidimo da li su u pitanju klevete od strane njegove bivše supruge, ili tu ipak ima i neke istine. Šta vi mislite o ovoj cijeloj situaciji?

 

Preporučeno
Loading..