Raditi na televiziji je san velikog broja ljudi, ali samo rijetki imaju dovoljno talenta i znanja da na kraju uspiju biti dio ovog medija. Svi oni koji su u tome mogu da potvrde da je ovo zaista stresan posao, te da se ne može svako nositi sa obavezama tog tipa. Za neke emisije morate bukvalno biti maher od voditelja kako biste znali izvući emisiju ukoliko negdje zapne, pogotovo kada se radi o programu uživo.

Takve emisije nose mnogo zamki sa sobom, i mada se sve isplanira unaprijed u emisijama uživo se nikada ne može znati šta bi moglo da krene po zlu. Da li će se nešto od opremen pokvariti, ili bi neki gost mogao da odreaguje krivo na neka pitanja koja će mu biti postavljena tokom emisije. Jedna od najpoznatijih voditeljica u Srbiji je svakako Jovana Joksimović koja već dugi niz godina sa svojim kolegom Srđanom vodi Jutarnji program na prvoj TV, i ako iko ima iskustva sa vođenjem programa uživo to je zasigurno Jovana, ali i Jovana se može ponekad naći u situaciji gdje se ne može snaći na najbolji način. Takva jedna situacija joj se desila nedavno.

Naime, Jovana je u studiju tokom emisije uživo zatekla nepozvanog gosta, a svoje iznenađenje nije uspjela sakriti. Ona je na svome radnom stolu ugledala kukca, po svemu sudeći smrdibubu, na što je jako vrisnula i poskočila sa svoje stolice. Srđan ju je odmah pokušao smiriti, te joj je rekao da nema mjesta za paniku, a ova je situacija još jednom pokazala da uopšte nije lako voditi emisije uživo.

Preporučeno
Loading..