Kada se spomenu osamdesete godine u nasem regionu, zaista nije nikakvo veliko cudo sto odmah mozete da cujete brojne uzdahe, a u nasem danasnjem clanku vam donosimo kolekciju fotografija na kojima cete moci da vidite kako su to svi izgledali kada su u pitanju plaze na suncanom Jadranu. U to vrijeme svi su nosili neonske boje, koje su bile obavezan modni trend u to vrijeme, djevojke nisu izlazila napolje bez crvenog karmina, a majice koje otkrivaju jedno ili oba ramena su bile pravi must have.

Isto tako, tada ste na svakom koraku mogli da vidite rejbanke, trake za kosu, trajne frizure, trake za kosu koje su djevojke nosile, zatim izuzetno drecava sminka koja je bila trendi I mnoge druge stvari koje su obiljezile ovo vrijeme, a sve to ste mogli da vidite I na plazama. Da li se vi sjecate ovog vremena ili ste rodjeni nekoliko generacija poslije?

Ukoliko niste imali priliku da budete dio svega toga, te ako nikad niste furali retro fazone iz ovog doba, onda vam mi u nasem danasnjem clanku donosimo priliku da osjetite kako je to sve prije izgledalo, te da osjetite barem djelic duha tog vremena.

Misljenja I ukusi se razlikuju, a mi bismo rado culi, da li se ovo vama pak dopada ili ipak ne biste isprobali nista slicno? Pisite nam u komentarima I podijelite svoje stavove sa nama kako uvijek rado citamo sve vase komentare koje nam ostavljate ispod. Hvala sto nas I dalje pratite iz dana u dan, kao I nase postove.

Preporučeno
Loading..