Jako često na internetu imamo priliku da čitamo o nekim neobičnim ljubavnim parovima, a razlika u godinama je nešto na što smo svi manje više postali ravnodušni, ali ipak, s vremena na vrijeme se pojave neki slučajevi koji nas naprosto obore s nogu. Upravo u našem današnjem članku vam donosimo jedan takav slučaj, a glavne uloge jesu djevojka po imenu Julie koja ima 21 godinu i njena partnerka, sada već supruga, Ellen koja je od Julie starija tri puta, tj ima 61 godinu.

Njih dvije su u posljednje vrijeme postale glavna tema u svim medijima, kako sve otkako su se nedavno vjenčale, postale su nerazdvojne. Julie je inače youtuberica iz Brazila, a njena supruga je politička dopisnica iz Amerike. Njih dvije su se upoznale preko jednog online sajta za veze, na Tinderu, a sada su odlučile da žive u Londonu.

Kažu da kada ih ljudi sretnu na ulici da ih često zamijene za baku i unuku, ali da su imale podršku sve vrijeme od najvažnijih članova svojih porodica, pa su tako i na vjenčanju pozvale njih kao goste, a obje su obukle bijele vjenčanice. Ceremonija je održana u jednom hotelu sa pet zvjezdica u glavnom gradu Velike Britanije.

Njihov slučaj je zaista jedinstven kada se gleda ta razlika u godinama, ali one tvrde da im to ne predstavlja nikakav problem, te da savršeno odgovaraju jedna drugoj, te smatraju da je to jedino ono što treba da bude bitno. Šta vi mislite o njihovoj vezi? Podijelite s nama vaš stav u komentarima!

Preporučeno
Loading..