U poslednje vreme, jako puno se pisalo o razvodu popularnog srpskog glumca Aleksandra Srećkovića Kubure i Marije Savić, a jedno drugo su u medijima optuživali ko je koga prevario, ili je kriv za sami razvod braka. Kako sami izvori tvrde, to je jako ružno prema njihovo dvoje dece, koje su dobili u zajedničkom braku, a sada i nakon dve godine od samoga razvoda, problem su i nekretnine koje su stekli u zajedničkom braku.

“Taj brak već godinama nije funkcionisao, ali su se tek sada Marija i Kubura konačno i zvanično razveli. Bilo je i ranije reči među njima oko rastanka ali nisu mogli da se dogovore oko stana koji su zajedno kupili. Naime, Kubura je želeo da proda stan na Vračaru i preseli se, dok Marija nije bila za tu opciju. Kako nisu mogli da se usaglase, samim tim su i prolazile godine, a razvoda nije bilo ni na pomolu.

Međutim, sada su popričali kao zreli ljudi koji su shvatili da im zajednički život pod istim krovom ne odgovara i da je vreme da se zvanično razvedu” – priča dobro obavešten izvor i dodaje: “Na kraju su došli do zajedničkog rešenja da će stan prodati i podeliti novac na ravne časti, jer su istu tu nekretninu stekli tokom braka. Prvenstveno ni zbog dece nisu želeli da ulaze u dublje rasprave, a i vremenom su shvatili što više odugovlače, da će im biti teže.”, rekao je izvor. Podsećamo, Kubura je prvi uhvaćen, kako se ljubi sa svojom kolegicom u jednom poznatom beogradskom kafiću.

Preporučeno