Voditeljica Katarina Kolozeus je u svakom slučaju jedna od najatraktivnijih mladih dama trenutno u našem regionu, a ovih dana je ona odlučila da izgovori sudbonosno da Ljubi Perućici, a bila je to svadba za koju već sad sa sigurnošću možemo da tvrdimo da će se o njoj sedmicama pričati.

Naime, ova voditeljica televizije Happy je inače osoba koja privlači veliku pažnju gdje god da se pojavi, pa su i zbog toga mnogi jedva čekali da vide kako će to ona izgledati pak na svom vjenčanju. Ne može se reći da je na kraju iko bio razočaran, kako je zaista izgledala baš nevjerovatno čim se pojavila. U nastavku vam donosimo slike njene vjenčanice, u kojoj je izgledala zaista bajno i to je nešto oko čega su se pak svi složili.

Ovaj par je odlučio da se prvo želi zakleti na vječnu ljubav u Crkvi Svetog Jovana Vladimira, koja se inače nalazi na Voždovcu, a nakon toga su se zajedno sa svojim gostima uputili u jedan ugledni beograski restoran, gdje je bilo spremno slavlje za sve one koje su pozvali da zajedno sa njima obilježe ovaj veliki dan.

Kasnije je lijepa Katarina odlučila da se presvuče, te je izabrala još jednu haljinu koja je bila jednako zanimljva, ali možda čak i više provokativna u odnosu na njenu vjenčanicu. U nastavku vam donosimo tu haljinu, pa i sami možete da se uvjerite kako je to sve na kraju izgledalo. Pišite nam u komentarima šta vi mislite o svemu tome.

Preporučeno
Loading..