Veljko Raznatovic, sin poznate folk pjevacice Svetlane Cece Raznatovic je vec devet mjeseci u vezi sa Bogdanom Rodic, a prije nekog vremena je ovaj par odlucio I da se zaruci. Sa svadbom I organizacijom iste im se nije zurilo sve dok ovih dana Bogdana nije objavila vijest da je u drugom stanju. Tome su se obradovali clanovi njihovih porodica, ali su shvatili da je doslo krajnje vrijeme da odrede datum svog vjencanja.

Tako su ovih dana otkrili da ce se svadba odrzati u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, te da su kao datum izabrali 24. novembar. Kako god, ono sto je sve iznenadilo jeste sto je ime za dijete, ako bude musko, vec izabrano. Naime, kada su mediji upitali Veljka kako ce se beba zvati, te da li imaju neka imena u opticaju, on je bez razmisljanja odmah odgovorio da ako bude musko, da ce da se zove Zeljko, po njegovom ocu.

Nema nikakve sumnje u to da ce ovaj gest da obraduje Cecu, a svima je poznato da je Veljko jako rano izgubio svog oca. Kako god, I Bogdanina porodica je sretna oko toga sto ce njihova mezimica da postane majka, a ona sama je priznala da joj sve to I dalje djeluje nestvarno.

Kako god, smatra da ce ovo dijete da bude kruna njene I Veljkine ljubavi koja je iz dana u dan sve jaca. MI im zelimo sve najbolje, te se nadamo da ce trudnoca, vjencanje, a onda na kraju I porodjaj da prodje u najboljem redu.

Preporučeno
Loading..