Svima nama se barem jednom desilo da smo pozvali ili poslali poruku na pogrešan broj, a takve situacije znaju zaista nekad da budu neugodne. Ipak, ne možemo ni zamisliti kako se osjećaju oni muškarci koji shvate da su im dame namjerno dale pogrešne brojeve, a oni krenu da im šalju neke kritične poruke. Ipak, kako se to sve na kraju završi, imat ćete priliku da saznate u nastavku našeg današnjeg članka.

Iako živimo u svijetu društvenih mreža, i dalje je jako dobra ideja da nekome prije nego otkrijete svoje ime i prezime, ipak možda date samo broj telefona, te da kasnije sami odlučite da li želite da vas ta osoba uznemirava ili želite da vas što prije popusti i nestane iz vašeg života. Time se vodila i jedna djevojka, koja je zaključila da je to najbolji način da se riješi dečka koji ju i nije tako interesovao.

Ipak, on to u tom trenutku nikako nije mogao znati, pa je tako pokušao da je zaintrigira nekim porukama koje joj je slao. U nastavku pročitajte šta joj je on to napisao, a kakav je odgovor dobio, i to ne baš od osobe do koje se nadao da će doći.

Svi na društvenim mrežama su se do suza nasmijali na ovaj screenshot, kako je očigledno da je dečko pokušavao da je zainteresira još više tako što će se praviti nedostupnim i nedostižnim, a da nije imao pojma o tome da je djevojka njemu davno okrenula leđa. Koja je vaša reakcija na ovaj razgovor?

Preporučeno
Loading..