Jelena Karleuša je definitivno na korak od američkog tržišta, jer je njeno poznanstvo sa Džej Zijem na Instagramu, donelo da imamo i moguću inostranu karijeru “male od skandala”. Podsećamo, on je nju prvu zapratio, a pošto je on bivši suprug od Kim Kardašijan, koja je kopirala Karleušu, logićno je da je on nju prvi zapratio. 

Tako Karleuša i dalje živi od društvenih mreža, gde jedna njena objava košta skoro 3.000 evra koja se vrti samo 24 sata. Ako tome dodamo da je i dalje u braku sa Duškom Tošićem, za nju nema zime, pa čak i u ove prolećne dane. Međutim, njeni početci su bili više nego teški, jer je krenula sa karijerom kasnih 90 kada su bile sankcije u Srbiji. 

Njena majka Divna je tada radila na radiju a plate nije dobila danima, a Jelena je pokazala da je jako veliki talenat za pevanje, pesme su čekale, ali nije imala para za objavu albuma. Dragana Mirković je verovala u nju, tako da je investirala u nju, tadašnjih 20.000 maraka i kasnije se ispostavilo da nije pogrešila. Međutim,kada je bila još uvek u Zvezdama Granda, tada je pohvalila Jašara Ahmedovskog kao velikog čoveka, koji je njoj kao devojčici poklonio 500 maraka. 

“Stvarno je lepo svirala. I sad moram da kupim čokoladu, ja sam dao neke parice. Drago mi je da je Jelena uspela u svojoj karijeri”, rekao je on, a ove njegove riječi vratile su Jelenu u te dane pa je ona osjetila potrebu da se oglasi na svom Instagram nalogu gdje je napisala:” Ovaj kralj od čoveka mi je dao 500 maraka tada. U tom momentu plata moje mame je bila dve marke i jako smo težko živele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pesme “Jagnje moje malo”. Hvala Jašaru i hvala Goranu za ovaj intervju”, napisala je ona.

Preporučeno