Jedna od poznatijih srbijanskih glumica u svakom slučaju jeste Ljiljana Jakšić, koja je domaćoj publici najpoznatija po ulozi Salvete koju je tumačila u seriji pod nazivom „Kursadžije“, a koja je redovno nasmijala široku publiku u našem regionu. Kao i za svaku drugu poznatu ličnost, i za nju vrijedi da se vremenom morala da odrekne svog privatnog života, u koji je publika uvijek miješala svoje prste.

Ono što je zanimljivo kada je Ljiljana sama u pitanju, jeste da je prije tri godina ona postala majka, iako je tada proslavila svoj 52. rođendan. Činjenica je da je to danas jako neobična vijest, te da većina ljudi nije odobravala vijest da je Ljiljana trudna, jer bez obzira na to što je ona silno željela da ima dijete, previše je rizika koji dolaze ruku pod ruku sa trudnoćama u poznim godinama kod žene.

Njena priča se i tu komplikuje, kako je Ljiljanu njen partner čim je saznao da je ona trudna ostavio. Ona nije dopustila da to slomi njen duh, pa je svoje dijete odlučila da rodi i da ga podigne sama. U novembru 2013. godine, na svijet je stigla djevojčica kojoj je Ljiljana odlučila da da ime Darija.

Nije dugo bila odsutna zbog porodiljskog bolovanja, kako je bila svjesna da mora da radi ako želi da svojoj princezi obezbijedi sve što je njoj potrebno i sve što želi. Danas je njen stan postao pravi zamak za njenu princezu, koja joj je centar svijeta i nešto najbitnije što je ikad dosad imala u životu.

Preporučeno
Loading..