Jedna od najpopularnijih pjevačica iz posljednje sezone omiljenog muzičkog programa „Zvezde Granda“ je u svakom slučaju bila 26-ogodišnja Katarina Jovanović, koju mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih učesnica koje su se pojavile na velikoj sceni u ovoj sezoni. Iako je Džejla Ramović, čija je mentorica bila Marija Šerifović bila ta koja je odnijela zasluženu pobjedu, i druge učesnice su napravile nevjerovatan uspjeh.

U svakom slučaju je jedna od njih i Katarina, čijim su postignućima i time koliko je napredovala u posljednjih nekoliko mjeseci bili svi oduševljeni. Ipak, ono čega se većina ne sjeća jeste da se u prošlog sezoni, Katarina također pojavila u prvom krugu, ali da je odmah ispala, kako žiri uopšte nije bio zadovoljan ni njenim nastupom, ali ni izgledom, kako je tada Katarina imala 89 kilograma.

Kada se ponovo pojavila, žiri je nije prepoznao, jer je za samo šest mjeseci uspjela da izgubi oko 25 kilograma. Ona je ponosna na sebe, te kaže da je dobila mnogo više samopouzdanja otkako je smršavala. Kao metodu mršanja kaže da joj se najbolje pokazala hrono dijeta, te da je tako najbolje mršavila, a nikad nije bila gladna.

Kaže da je najveća prednost te dijete to što naučite da budete uporni, da imate uvijek obroke u isto vrijeme, te da olakšava svom metabolizmu na taj način da uvijek radi kako treba. Ona sa sobom uvijek nosi hranu, kako joj se ne bi dogodilo da bi preskočila obrok jer je to jako loše za ovaj način ishrane koji ona praktikuje.

Preporučeno
Loading..