Priča ove žene će vas ostaviti bez teksta. Naime kada je došla u kuću svoga supruga njen svekar joj je rekao da joj Bog bude na pomoći. Ona je to shvatila kao jako neobičnu poruku i pomislila je da nešto nije uredu sa njenim svekrom.

Dvije godine nakon što je otišla od svog supruga ona se sjetila njegovih riječi a onda je shvatila da je taj komentar bio dobronamjeran. Radi se o tome da je bila njena svekrva toliko zlobna a svekar je znao kakva je svekrva jer je sa njom u braku bio dugi niz godina.
Ona je sa svojim suprugom provela dvije tegobne godine. Naime svekrva je sina smatrala za mezimca pa je čak i nagovarala njega da radi razne gluposti a onda je čak i dva puta istukao svoju suprugu na nagovor majke.

Ona je istakla da je sve bilo jako lijepo kada su se zabavljali kada svekrva nije znala ni da ona postoji ali se poslije opasno počela miješati u život svoga sina i svoje snahe. Ona je odlučila da se razvede jer ne želi da trpi torturu koja se sprovodi.

Inače dobro je poznato da odnosi snaha i svekrva nikada nisu bili baš najbolji i uglavnom  su u većini slučajeva jako zategnuti. Nekada ti odnosi mogu biti i dobri ali vrlo često  su jako loši. Nekada to zna i otići u radikalnosti koje mogu da budu jako tegobne i da dovedu do netrpeljivosti koja ide u tačku. Ipak postoje primjeri koji nekada govore da odnosi snaha i svekrva mogu biti jako skladni.

 

Preporučeno
Loading..