Nelegitimni sin pokojnog kralja narodne glazbe Šabana Šaulića, koji je 22. veljače pokopan u Aleji zaslužnih građana, prisustvovao je posljednjem oprostu svoga oca.

Dvije divne pjevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska grlili su se i gažali. Sada je Zlata prvi put o tome govorila, pokušavajući zadržati suze.

“Znam dijete, živjela sam u Šapcu, jer su Hasanova majka i Sabanova majka dvije sestre. Dok sam živjela u Šapcu, Sabanova majka bila je pedesetak metara udaljena od kuće, ona je dolazila svaki dan, upoznavali smo se svaki dan … U tom razdoblju sva djeca Šabanova došla su kod moje bake kad je praznik završio, a onda je došao Robert … – Zlatina priča tako počinje.

– Već znam dijete iz tog razdoblja. Ja ga neko vrijeme nisam vidjela, samo kroz medije kad je nešto izašlo, a sad sam ga vidjela na sprovodu. Ja sam majka, baka, volim sve na ovom svijetu, osobito u ovim situacijama. On je njegov sin, situacija je u tom trenutku strašna … Kako ne zagrliti dijete? Uvijek bih ga zagrlila i uvijek ga zagrlila! Ja sam takav čovjek i svi bi ga zagrlili i poljubili, a kamoli njega, pogotovo na pogrebu njegova oca! Ona je najosnovnija i ljudska, što bi čovjek rekao. Nitko nije mogao biti imun na takve stvari. Netko zna da je on njegov sin, netko ne zna, vidio sam dijete kad sam bio mali ”, objasnila je Zlata.

Preporučeno
Loading..