Finale Zadruge je događaj koji su svi fanovi željno iščekivali, a te noći se dogodilo mnogo zanimljivih detalja koji su privukli veliku pažnju. Naravno, u centru pažnje je nakon proglašenja pobjednika najviše bila Luna Đogani, ali i njen sada već bivši partner Marko Miljković koji je na opće oduševljenje uspio da osvoji čak drugo mjesto u ovoj sezoni. Ipak, sve su oči gledale i u Adama Đoganija i Marijanu Zonjić nakon jednog događaja koji je privukao pažnju.

Naime, njih dvoje su na početku rijalitija bilo nešto više od samo prijatelja, ali su ipak kasnije odlučili da je bolje da raskinu i da se udalje. Nakon toga je Adam ušao u vezu sa Natašom Moskvom, a ono što se dogodilo na žurci je bilo itekako zanimljivo, pa nije ni veliko čudo što su kasnije svi o tome pričali. Naime, u jednom trenutku su novinari uhvatili Adama kako ljubi Marijanu, te su se i prisno zagrlili.

Da li su njih dvoje odlučili da je bolje da ipak barem ostanu u dobrim odnosima poslije svega što su preživjeli zajedno ili je ovo znak nekog daljeg pomirenja, ostaje da vidimo u budućem periodu, a oni kojima su se dopadali kao par se sigurno nadaju da je riječ o drugoj opciji.

Ako ste i vi pratili rijaliti Zadrugu ove sezone, rado bismo čuli ko je bio vaš omiljeni par, te za koga ste navijali do samog kraja? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka i nastavite da nas pratite na našim stranicama i na portalu!

Preporučeno
Loading..