U današnje vrijeme, kada je strah od korona virusa na domaćoj sceni dostigao sami vrhunac, Đorđe Balašević je pred samu smrt čudnom porukom zbunio svoju porodicu, ali i zabrinuo veliki broj obožavalaca.

Dakle, njegova kćerka Jelena Beba Balašević sa svojim pratiocima je podijelila interesantnu prepisu sa svojim ocem te su mnogi postavili pitanje da li čuveni muzičar ipak zaražen korona virusom.

Njegova kćerka je ipak poručila da on nije pozitivan na korona virus, nego na život te su svi odahnuli.

– Na sreću, nije pozitivan na korona virus, samo je pozitivan na život. U ovom suludom vremenu gleda kako da nas nasmije. Koronuo je, dakle, od zatvaranja, neizvjesnosti, loših vjesti svaki dan i brige – dodala je Beba.

Već je odavno poznato koliko je Đorđe Balašević bio vezan za svoju kćerku Bebu, a kako i sam istakao jedan od najtežih perioda u životu mu je bio upravo kada je njegova kćerka doživjela tešku saobraćajnu nesreću.

Jelena Balašević je tada mjesecima bila nepokretna i u veoma kritičnom stanju, ali je uz podršku svoje porodice, tate Đorđa i svoje majke Olivere, kao i svog brata Alekse i sestre uspješno prebrodila ovaj teški period.

I poslije njegove sahrane, veliki broj obožavalaca ne može da vjeruje da su izgubili svog Panonskog mornara, čuvenog kantautora i muzičara Đorđa Balaševića. Da podsjetimo Đole je preminuo u bolnici nakon tri dana. Borio se sa upalom pluća koja se na kraju zakomplikovala i dovela do toga da izgubi svoj život.

Ovo je zaista veliki gubitak za cijelu bivšu državu jer se ipak Đole rađa samo jednom.

Preporučeno