Korisnica društvene mreže Tik Tok Londin Daniele se šokirala kada je u 11. godini slučajno otkrila da je njena daleka sestra, ustvari njena biološka majka.

Ona kaže da je za veliko, najveće otkriće u njenom životu kriva bezazlena svađa u kojoj je ona svojoj “sestri” u bjesu rekla: “Ti mi nisi majka, djeluješ mi kao nekakva uvrnuta maćeha. Ja sam usvojena definitivno!”.

Na njeno veliko iznenađenje majka se tada ukočila i pitala ju je:

“Ko ti je rekao to”?.

https://www.tiktok.com/?referer_url=https%3A%2F%2Fobjektiv.rs%2F&referer_video_id=6849516135369510150

Tada je ona po njenoj reakciji shvatila da je djelimično “ubola” istinu, s obzirom da starija sestra nije bila maćeha nego njena prava biološka majka. Ali to nije bilo sve, jer, ova krvna relacija uslovila je “pomijeranje” svega ostalog u odnosima i porodici.

“Moja sestra je zapravo postala majka, druga sestra mi je bila ustvari tetka, osoba koja me je podigla nije bila moja majka nego baka, a žena koju sam smatrala bakom bila je – prababa. Zanimljivo, zar ne?”, rekla je Londin.

U drugom dijelu videa je objasnila da joj i danas nije jasno zbog čega se krilo sve od nje, posebno podatak da je usvojena.

“Zbog te tajne za koju očigledno nisu imale namjeru da mi je ikada otrkriju, godinama sam se borila sa povjerenjem kod ljudi, sa anksioznošću i svim drugim psihičkim poremećajima. Vremenom sam otkrila koliko je Isus Hrist važan u mom životu i sada mi je sve drugo nevažno, nije mi bitno ko me je rodio, ono što je bitno jeste da sam dobila tu čast da živim na ovom svijetu”, dodala je Londin na kraju drugog snimka.

https://www.tiktok.com/?referer_url=https%3A%2F%2Fobjektiv.rs%2F&referer_video_id=6850216741256088838

Preporučeno