Za svakog roditelja njegovo dijete je najljepše na svijetu.

Dijete u porodici predstavlja posebnu radost koja ne može da se mjeri ni sa čim. Iako je roditeljstvo puno izazova i na nekin način teško, veliki broj ljudi se odlučuje da želi nasljednike, uprkos svemu, a neki uspiju u tome vrlo brzo, dok se neki godinama bore. Dakle, iako je svako dijete lijepo, postoji takmičenje za najljepšu djevojčicu i dječaka na svijetu, vjerovali ili ne. A njihova ljepota ne može ničim da se poredi. U nastavku ćete vidjeti o čemu zapravo pišemo.

Dvije djevojčice zadnjih par godina su proglašavane nezvanično najljepšim na svijetu, a to su Francuskinja Tijejn Blondu i Ruskinja Kristina Pimenova.

Međutim, ova titula je već izvjesno vrijeme u rukama ove plavooke djevojčice. Prije izvjesnog vremena je tu titulu preuzela jiš jedna Ruskinja, devetogodišnja Anastasia Knjazeva koja je proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu. Zbog svojih prodornih i okruglih plavih očiju, Anastasia mnoge podsjeća na pravu porculansku lutku i već par godina gradi uspješnu manekensku karijeru.

Na društvenoj mreži Instagram ona ima 1,3 miliona pratilaca, a radila je do sada modne kampanje za veliki broj dječijih brendova.

Ona na fotografijama izgleda preslatko i baš poput lutkice, a oni koji su radili sa njom kažu da je jako prirodna pred kamerama i da već pozira kao odrasla.

Anastasijin profil na društvenim mrežama vodi njena majka Ana, a malenu ljepoticu već nazivaju čudom od djeteta i zaista joj predviđaju sjajnu karijeru modela.

Preporučeno