Jedna od najpopularnijih estradnih pjevačica iz našeg regiona je u svakom slučaju Jelena Karleuša za koju su svi već shvatili da ona uživa da se eksponira u javnosti u ektravagantnim outfitima, kostimima, te da itekako vodi računa o tome u kakvim izdanjima se predstavlja publici. Ipak, kao i svi drugi pjevači, ali i inače ljudi iz javnog života, ni Karleuša nije pretjerano ljubitelj činjenice da se mora odreknuti prava na svoju privatnost s vremena na vrijeme.

Posebno je zaštitnički nastrojena prema svojoj porodici, te uvijek pravi scene kada novinari petljaju svoje prste tamo gdje prestaje ikakve povezanost sa njenom karijerom, nego je riječ o čistom i nekulturnom miješanju u tuđe živote. Iako se oni stalno petljaju oko Karleušinog života, ono što rijetko ko od publike zna jeste da ona ima dva polubrata.

Naime, njeni roditelji su se razveli, a njen otac je odlučio kasnije i da se ponovo oženi, pa je tako ona dobila dva polubrata. U nastavku vam donosimo nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, kako su svi znali da se trude da održe što bolji odnos.

Ono oko čega se većina složila jeste da sestra i braća uopšte ni ne liče toliko, te im se svima čini kao da vode potpuno različite živote. Šta vi mislite o ovoj temi, da li se slažete sa većinom ili imate pak neko svoje mišljenje koje biste voljeli da podijelite s nama? U tom slučaju, pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka.