Nastavlja se snimanje jedne od najpoznatijih emisija u našem regionu, a riječ je o popularnom takmičenju „Zvezde Granda“ za koje se svi slažu da sa svakim razlogom vrijedi za jedno od najgledanijih muzičkih takmičenja u našem regionu. Svi su se obradovali što su se pojavile slike koje su dokazale da su članovi stručnog žirija od prošle sezone ostali na broju, a izgleda da će u novoj sezoni publika svaki put imati priliku da gleda i jednog gostujućeg člana žirija, koji će također moći da pruži priliku nekim kandidatima da rade s njima.

U toku prve emisije „Zvezda Granda“, veliku pažnju je kao i svaki put privukla Jelena Karleuša koja se pojavila u izuzetno provokativnoj plavoj haljini, koja je bila prekrivena perjem, a uz sve to je još i otkrivala izuzetno dubok dekolte, kako se Jelena nikad nije libila pokazati sve svoje adute.

Ipak, za drugo snimanje je izabrala posve nježniju i kombinaciju, pa je tako u rozoj haljinici osvojila sve simpatije publike. Ipak je haljinica bila dovoljno uska da otkrije Karleušine noge, a svi su primjetili i da je znatno smršala, sudeći po stomaku i struku u ovoj haljinici.

Komentari su kao i svaki put dolazili sa svih strana, a njeni fanovi su bili naprosto oduševljeni modnim izborom njihove dive. Rado bismo čuli i vaše mišljenje, pa nam pišite upravo u komentarima ispod ovog našeg današnjeg članka, da li je Jelena Karleuša uspjela i vas da oduševi ovom modnom kombinacijom ili nakon svega i niste bili nešto baš pretjerano impresionirani?