Jelena Karleuša je inače poznata kao pjevačica koja se svim silama trudi da privuče pažnju na sebe, a osim ekstravagantnim odjevnim kombinacijama po kojima je svima prepoznatljiva, često na društvenim mrežama zna da komentariše aktuelne događaje u društvu, te da I na taj način obezbijedi sebi da bude u centru pažnje. Tako je nedavno svojim statusom na Instagram storyju napala pojedine pjevače koji su spremni da pjevaju I na slavljima kriminalaca, samo da bi zaradili.

Naime, ono što je Jeleni zasmetalo jeste što mediji stalno pišu o takvim pjevačima I pjevačicama, te smatra da je to jedan od razloga zbog kojeg se mladi obrazovani ljudi sele sa naših prostora u potrazi za boljim prilikama I mogućnostima, u odnosu na sve ono što im nudi njihova domovina. U nastavku možete pročitati šta je sve to Jelena napisala, a što je izazvalo brojne reakcije I od njenih kolega.

Prvi koji se našao uvrijeđenim bio je njen kolega Aca Lukas, koji je naglasio Jeleni da je u mnogo navrata stojao iza nje I pružao joj podršku, ali da ovaj put to ne može učiniti. Napisao joj je detaljnu poruku, na koju je reakciju ostavila I kćerka Cece Ražnatović, Anastasija.

Ipak, iako je Aca Jeleni naglasio da je ovaj put prešla svaku granicu, ona nije dopustila da je to zaustavi pa mu je ponovo odgovorila u svom stilu, a osvrnula se I na činjenicu da je Lukasa ovaj put podržala Anastasija. Evo šta mu je dalje imala za reći u drugoj poruci koju je objavila.

Preporučeno
Loading..