Jedna od najvećih estradnih zvijezda u našem regionu je u svakom slučaju Jelena Karleuša, za koju smo dosad već i navikli da voli da privuče pažnju javnosti na sebe svojim odjevnim kombinacijama. Inače ona za sebe tvrdi da veliki dio svog novca ulaže u svoju odjeću, te da nosi samo skupocjenu garderobu, ali ipak, nedavno su je mediji uhvatili u nešto drugačijem ambijentu. Naime, ona je sa brojnim drugim damama kupovala neke artikle koji su bili na rasprodaji u jednoj radnji u centru Beograda.

Među Jeleninim izborom nalazile su se i cipele koje su koštale 1000 dinara, a očigledno je da zvijezdi nije teško ako ono što joj se sviđa ne mora da plati baš preskupo. Ovom prilikom je na sebi nosila široki kombinezon, šešir, te na licu nije imala ni trunku šminke, pa je tako svima bilo neobično da je vide u ovakvom izdanju, jer je inače riječ o pjevačici koja je uvijek našminkana i dotjerana.

Bilo je očigledno da je Jelena tu došla sa ciljem, te da se sve vrijeme trudila da ne privlači pažnju na sebe i da prođe po mogućnosti neprimjećeno. Da li je to bilo jer nije željela da drugi vide gdje to ona kupuje svoju garderobu ili pak jer nije bila željna medijske pažnje ili pažnje od njenih fanova, s tim nismo upoznati.

S njom je bio i njen menadžer Zoran Birtašević, koji je ujedno i njen najbolji prijatelj, te je strpljivo čekao sa pjevačicom dok su bili u redu na kasi sa svima ostalima.

Preporučeno
Loading..