Jelena Karleuša u svakom slučaju spada u krug najpopularnijih pjevačica u našem regionu, a ono što je posebno zanimljivo kada je Jelena u pitanju jeste što je ona obje svoje kćerke rodila na isti dan, a one su ovih dana, tačnije 7. septembra slavile svoje rođendana. Atina i Nika su sada napunile 11 i 10 godina, a Jelena je još jednom dokazala da joj je njena porodica na prvom mjestu pa im je priredila slavlje za pamćenje.

Kako god, u više navrata je za svoje kćerke rekla da su jako skromne, pa se tako i ona iznenadila kada su ove godine one poželjele da imaju veliku rođendansku zabavu sa puno drugara, a mama im je naravno tu želju odmah i ispunila. Dok je Nika dobila dvije ogromne vreće igračaka koje su njoj omiljene, Atini je mama za ovaj rođendan poklonila make-up koferčić pun šminke koji je nju itekako obradovao, u to smo sigurni.

Nažalost, njihov tata, Duško Tošić nije mogao biti prisutan na rođendanu svojih kćerki, zbog obaveza u klubu, ali ne sumnjamo da će im se i on odužiti zbog toga što je bio odsutan čim za to nađe vremena. Oni svi redovno uživaju u vremenu koje mogu da provedu zajedno čim im se za to pruži prilika.

Kako god, Jelena je svejedno imala samo riječi hvale za svog supruga, pa je tako priznala da je on, baš kao i svaki pravi tata, omogućio tu zabavu, dok je Jelena bila ta koja je cijelu stvar organizovala za svoje kćerke.