Uz pomoć vašeg datuma rođenja možete da saznate kakva vas to budućnost čeka, zbog čega se sudbina razvija na ovaj ili onaj način i slično tome.

Jednostavno sabiranje cifara dana, mjeseca kao i godine rođenja, će vam pomoći u ovome. Nije vam slučajno dodjeljen baš taj dan, mjesec i baš ta godina rođenja. Vjeruje se da sve ima svoj razlog, a brojevi igraju posebnu ulogu u našem svijetu, oni nam otkrivaju sve tajne naše sudbine.

Numerologija je direktno povezana sa našom karmom.

Kako biste izračunali broj sudbine, treba vam samo vaš datum rođenja. Recimo: 26.01.1996. godine

Prvi korak: pomnožite dan, mjesec kao i godinu: 26*1*1996=51896

Drugi korak: saberite cifre koje ste dobili množenjem: 5+1+8+9+6=29 i na kraju: 2+9=11 1+1=2, dakle zbrajate sve dok ne dobijete jednocifreni broj.

Krajni rezultat predstavlja vaš karmički broj:

A sada dekodiranje karmičkog broja:
Jedinica: Ljudi koji su rođeni pod okriljem jedinice, su pozvani da pomažu drugim ljudima. Samo na ovaj način možemo da očistimo karmu i da počnemo pravilno da živimo. Ukoliko je vaš broj 1, onda prvi prioritet treba da vam bude borba protiv sebičnosti kao i protiv ljubomore.

Dvojka: Budite oprezni u komunikaciji sa svim drugim ljudima. Čak i ako vam se čini da ste pronašli srodnu dušu kojoj možete sve vjerovati, preporučuje se da neke tajne ostavite za sebe. U prošlom životu ste više puta patili od ogovaranja drugih ljudi.

Trojka: U prošlom životu ste često pronalazili uspjeh na štetu drugih ljudi. Manipulisali ste drugima, činili ste da se osjećaju loše. Sada je vaša sudbina da ispravite tu lošu karmu i da pomognete drugima. Ukoliko to ne prihvatite, u životu vas čeka veliki broj problema.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno