Jedna od najpopularnijih pjevačica u našem regionu je Svetlana Ceca Ražnatović, koja već godinama važi za jednu od rijetkih pjevačica koje bez obzira na godine koje je provela na sceni, i dalje izgleda nevjerovatno, a opet je i tako omiljena i kod mlađe publike.

Činjenica kojom se Ceca može pohvaliti, a što danas više i nije tačko često jeste to što je ona svoju karijeru izgradila na albumima koji su se prodavali rekordnom brzinom, dok danas uglavnom svi dobiju po nekih pet minuta slave sa nekim hitovima koji brzo poslije toga i padnu u zaborav. Ipak, Cecine pjesme su i danas aktuelne i pjevaju se širom regiona, kao i na brojnim takmičenjima.

Uspješna karijera joj je pomogla i da se obogati, pa tako danas zaista može da uživa u raskošnom životu i u luksuznom domu gdje živi sa svojim sinom Veljkom, dok se njena kćerka Anastasija nedavno odlučila preseliti iz porodičnog doma.

Ipak, možda će zbog te odluke sada da požali, nakon što je Ceca obavila renoviranje bazena koji se nalazi unutar njene vile, a ovaj put je odlučila i da doda svojevrsni spa, pa će tako moći da uživa i u masaži i u sauni, kad god to bude željela.

Naime, kako tvrde oni koji pjevačicu poznaju bolje, to je svojevrsna njena oaza mira, pa je tako željela još više da je sredi kako bi mogla da uživa u svom miru nakon svih napornih projekata na kojima stalno mora da radi. Kako se vama čini njena vila, da li ste impresionirani?