Poznati folk pjevač Aca Lukas je ponosni otac četvero djece.

Ima sina Lazara i kćerku Mijanu, a njih je dobio u prvom braku dok je bio sa Svetlanom. U drugom braku sa Natašom je dobio sina Andreja.

Aca je u trećem braku u kojem se nalazi sa Sonjom Vuksanović dobio i kćerku Viktoriju koja je njegova mezimica.

Domaća javnost nije imala prilike da često vidi njegovu najstariju kćerku Miljanu. Iako ona ima bogatog oca, ona sama zarađuje svoj novac tako što radi kao šminkerka na “Grand” televiziji. Miljana je prije dvije godine dobila kćerku Minju, i tako je Aca postao djed i on je za svoju unuku jako vezan.

– Iskreno da vam kažem smatram da svi koji prilaju da su se osjećali ne znam ni ja kako kada im se rodila kćerka ili sinm ili kada su dobili unuče, samo izmišljaju. Normalno je da sam emotivan ali meni je to sve isto, prelijepo. Stvarno nisam u mogućnosti da rangiram kada je emocija bila veća. Ali sigurno znam da je svaki put bilo prelijepo- i trenutci kada sam dobija djecu i sada kada mi se rodila moja prva unuka- rekao je Aca jednom prilikom za domaće medije.

Aca Lukas je jako uspječan čovjek, kako sa poslom tako i sa svojom porodicom. Ima četvero djece i unuku koji mu predstavljaju veliko bogatstvo. On je napravio veliku karijeru sa kojom je svoju djecu sigurno obezbjedio i napravio im život lakšim kako se oni ne bi morali toliko truditi.

Preporučeno