Jedan od glasova sa naših prostora koji dugo vremena neće biti zaboravljen je u svakom slučaju nestvarni glas Esme Redžepove, kraljice romske muzike, koja je preminula prije tri godine, ali se i dalje uspomena na nju njeguje, a njena kćerka, Eleonora Mustafovska je odlučna u namjeri da učini svoju majku ponosnom upravo na taj način što će pratiti njene korake.

Eleonora je inače za sebe izabrala umjetničko ime Malisha, koje je posve jedinstveno i neobično za naše prostore, a kaže da joj je i dalje jako teško zato što je izgubila majku, te da je ostavila prazninu iza sebe koju ništa drugo nikad neće ni moći da ispuni. Naime, Malisha je otkrila da joj je trebalo puno vremena da nastavi dalje sa svojim životom, ali da i dalje vjeruje da je njena majka čuva i pazi sa neba, te da se raduje kada je vidi koliko uživa u muzici u njenu čast.

Kada je riječ o odnosu koji je imala sa svojom majkom, Eleonora je priznala da želi da uspomenu na svoju majku održava sjećajući se jednog savjeta koji smatra da je najbitniji koji možete da date jednom čovjeku. Naime, njena majka joj je rekla da je jedina ispravna stvar da ako imaš u životu dvije jabuke, da onu drugu pokloniš nekome.

Kaže da bi cijeli svoj život voljela da živi vodeći se tim njenim riječima koje su joj se naprosto urezale u sjećanje, te se nada da će to tako i da bude i da će učiniti majku ponosnom.

Preporučeno
Loading..