Sigurno jedna od najpoznatijih i najpopularnijih pjevačica sa ovih prostora jeste Neda Ukraden. Njene pjesme se slušaju već oko 50 godina a njeno mjesto na rang listama popularnosti skoro i ne spada, a veoma malo današnjih konkurentnih pjevača se može pohvaliti time. Međutim Nedini uspjesi tu ne staju. Za razliku od mnogih njenih kolega Neda je uspjela završiti i dva fakulteta i po tome je jedna od rijetkih, ako ne i jedina sa toliko godina obrazovanja.

Neda je također uspješna bila i kao porodična osoba. Neda ima kćerku međutim za razliku od svoje majke ona se veoma rijetko pojavljuje u javnosti. Nedina kćerka Jelene Bilbija Minović se posvetila porodičnom životu i poslovnoj karijeri. Jelena ima 32 godine i ona je Nedina kćerka iz prvog braka sa Milanom Bilbijom, koji je preminuo početkom ove godine.

Kada god bi pitali Nedu u vezi svoje kćerke ona je uvijek skromno isticala kako je najveća želja u njenom životu oduvijek bila da njena kćerka bude sretna i da njeno dijete ima porodicu, posebno zato što se Neda razvela od svoga muža. Nedina kćerka je također osnovala svoju porodicu i ima troje djece, dvije blizankinje Aleksandru i Nedu, i sina Dušana.

Jelena je pratila drugačiju poslovnu karijeru od svoje majke. Naime Jelena je uspješni direktor marketinga u svojoj kompaniji, ali nije jedna od osoba koje se vole pojavljivati u javnosti. Usprkos tome Jelena kada se pojavi u javnosti ona ostavlja sve bez teksta svojim izgledom i atraktivnošću, s obzirom da je i vlasnica jednog salona za uljepšavanje.

Preporučeno
Loading..