Činjenica je da nemamo baš svi isto sreće u životu, a dok neki od nas moraju cijeli život raditi kako bi sebi i svojoj porodici obezbijedili lagodan i bezbrižan život, nekima je to servirano od samog rođenja. Iako ne treba generalizirati nijednu skupinu, činjenica je da djeca koja su rođena u bogatim porodicama, često te novce ni ne cijene, te nisu svjesni koliko im drugi, koji su odgojeni u gorim finansijskim situacijama zapravo ponekad i zavide.

U našem današnjem članku vam donosimo samo još jedan od brojnih dokaza za tu tvrdnju, a glavnu ulogu u ovoj cijeloj priči imala je Petra Ecclestone, koja je kćerka šefa Formule 1 Bernieja Ecclestone i njegove sada već bivše supruge, Hrvatice Slavice Radić, koja važi za jednu od najbogatijih žena u našem regionu. Naime, Petra i njen zaručnik, Sam Palmer, bivši trgovac automobila su već duže vrijeme planirali svadbu, a po najnovijim vijestima, ista je odgođena.

Prema izvorima koji su bliski porodici, izgleda da je Petra popustila upozorenjima svoje porodice da je požurila sa udajom za ovog 33-ogodišnjaka, kojeg poznaje samo godinu i po, pa je tako vjenačnje na koje je Petra bila spremna uložiti 15 miliona funti, to jest, 32,4 miliona konvertibilnih maraka, preko noći palo u vodu.

Samo trećina tog novca je bila namijenjena za muzičke zvijezde koje su se trebale tu pojaviti, a isto tako je zakupila i cijeli hotel „Four Seasons“ koji se nalazi na meksičkom polutoku Baja Kalifornija, kako je planirala da ceremonija potraje nekoliko dana od 10. augusta.

Preporučeno
Loading..