Bez ikakve sumnje je da je baš Maja Marijana jedna od najatraktivnijih pjevačica na našoj domaćoj estradi, te da su je godine koje je dosad provela na bini služile i da izgleda bolje nego ikad.

Kada je riječ o njenoj karijeri, uvijek se se za njene nastupe tražile karta više, te je imala fanove širom regiona koji su pratili svaki njen korak na društvenim mrežama. Kako god, kao i sa svim drugim pjevačima, fanovi se itekako interesuju i za njen privatni život, kao i za njenu porodicu.

Ono što većina zna jeste da je Maja Marijana ponosna majka dvije mlade djevojke, ali informacija koja je uskraćena većini jeste da su obje velike ljepotice, te da je očigledno da su ljepotu pak naslijedile od svoje mame. Starija kćerka, Anđela je nedavno proslavila svoj 22. rođendan, te se svi slažu da je ona izuzetno šarmantna, ali ni da mlađa sestra, Milica, nema baš nekih mana.

Anđela i Milica su zapravo polusestre, ali su opet jako bliske bez obzira na to, te je očigledno da ih je Maja odgajala tako da im to ništa ne znači, što se primjeti na njihovom odnosu, a što je pak jako pohvalno.

Maja Marijana je bila udata dva puta, a iako njen prvi brak nije nešto naročito dugo potrajao, opet je dobila Anđelu, koja je bila njena jedina sreća sve dok se ponovo nije udala, ovaj put za Mladena Šmakića, a ubrzo nakon toga je na svijet stigla i još jedna djevojčica, kojoj su odlučili zajedno da daju ime Milica.

Preporučeno
Loading..