Činjenica je da se u današnje vrijeme i muškarci sve više i više dotjeruju, te da je činjenica da nekad u tome znaju i pretjerati. Mnogim damama je to često i neatraktivno, ali ipak, kada su u pitanju muškarci kao što je Dragan Kojić Keba, njega naprosto nije briga za tuđe mišljenje, nego radi upravo ono što se njemu sviđa.

Njegov modni ukus je izuzetno neobičan, barem za naše prostore, to je svima već poznato, te je u prošlosti imao nekoliko modnih „promašaja“ koji su ipak uspjeli barem sve dobro da nasmiju. Tako su nedavno svi pričali o njegovim Đuzepe Zanoti sandalama. Ipak, ono što je već svima manje više poznato jeste da je on odlučio da uradi jednu korekciju na svom licu, pa je tako uradio japansko iscrtavanje obrva, a to je nešto što je svima privuklo pažnju.

Ovih dana je pjevačica Edita Aradinović imala priliku da se sretne sa Kebom, pa su se tako i slikali i napravili jednu zajedničku fotografiju koju je Edita odmah podijelila na društvenim mrežama. Ono što su svi primjetili jeste da je Keba već bio na korekciji ponovo, te je rezultat postao pravi hit na društvenim mrežama, a komentari su pljuštali sa svih strana.

Edita se našalila u opisu te slike koju je objavila da Keba izgleda sve mlađe i mlađe, ali su fanovi imali oštrije komentare za njegove obrve. Mnogi su se našalili da se on podmladio naprosto tim japanskim iscrtavanjem obrva, te da sada izgleda potpuno drugačije.