Pobjednica prve sezone rijaliti programa Zadruga, koji je iz godine u godinu sve gledaniji i popularniji kod domaće publike, Kija Kockar i poslije rijalitija je uspjela da ostane jedna od najaktuelnijih ličnosti u našem regionu. Odmah nakon što se Zadruga završila, ona se posvetila svojoj muzičkoj karijeri, ali poslije toga je također napisala i knjigu i počela da radi kao članica stručnog žirija u jednom muzičkom takmičenju.

Ipak, kako je ovih dana počela treća po redu sezona Zadruge, i Kija je odlučila da prokomentariše da li bi ikad više postala dio ovog rijalitija, te koji su to uslovi koje bi produkcija morala da ispuni da je ponovo dovede pred kamere. Priznala je da joj je žao što ju je publika morala da gleda uplakanu, te da je jedan od razloga zbog kojih bi se ponovo takmičila upravo taj da pokaže bolju verziju sebe nego što je mogla da bude u prvoj sezoni.

Što se tiče ostalih učesnika, otkrila je da je zasad njen apsolutni favorit Milan Milošević, koji je inače Kijin blizak prijatelj, a ona se nada da će se i publici predstaviti u istom svjetlu u kakvom ga i ona poznaje.

Što se tiče takmičara koji se iz sezone u sezonu vraćaju u rijalitije, ona smatra da se svi oni vode različitim razlozima. Neki su tu jer ne znaju čime bi se drugo bavili u životu, a neki su pak tu jer ih publika voli gledati, bilo zbog toga jer su dobri za pravljenje šou programa ili za glupiranje.

Preporučeno
Loading..