Ovih dana svi u regionu pišu o Luni Đogani koja je odnijela pobjedu u rijaliti programu „Zadruga“, a njena suparnica Kija Kockar, koja joj je ukrala pobjedu u prošloj sezoni rijalitija doslovno ispred nosa, je odmah istu prokomentarisala. Izjavila je da smatra da je to velika sramota za Srbiju, ali da ipak i nije toliko iznenađena.

Nakon pobjede, Luna je sa novinarima komentarisala brojne izjave slavnih i poznatih koji su dali svoje mišljenje, pa se tako dotakla i toga šta Kija Kockar misli o njoj. Ona je rekla da je zaista ne zanima šta drugi ljudi koji nisu bitni u njenom životu, te koji joj ništa ne znače. Naglasila je da je Kijinu pobjedu i taj uspjeh prije godinu dana koji je postigla ona pohvalila, bez obzira što je svima bilo čudno što nije govorila loše za Kiju poslije svega što su njih dvije prošle.

Ipak, Luna je u svakom slučaju odlučila da u ovoj situaciji ispadne prava dama, pa je tako izjavila da ne razumije Kijinu potrebu da je komentariše i da prati njen život, ali da u svakom slučaju ona takvu potrebu za nju, ili za neke druge ljude koji su joj nebitni jednostavno nema.

Podsjećamo, Luna Đogani, Kija Kockar i Sloba Radanović su bili najpopularniji učesnici u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, kada je Luna započela aferu sa tada oženjenim Radanovićem, a na kraju je uspjela da i uništi njihov brak, kako su se ubrzo poslije toga i razveli. Kako god, to je sada sve iza njih, barem tako tvrde.

Preporučeno
Loading..