Ovih dana je pobjednica prve sezone rijaliti programa Zadruga ponovo u centru medijske pažnje, a ono što svi komentarišu i zbog čega se puno piše o njoj jeste njena nova pjesma, koja se zove „Zlatan“, a pojavila su se priče da je Kija s namjerom napisala tu pjesmu kako bi dala do znanja fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću da je u potpunosti odlijepila za njih. Naravno, nije prošlo puno vremena prije nego su osvanuli brojni komentari koji su otvoreno aludirali na novu romansu između fudbalera i između pjevačice.

Kako god, svi znaju da je poznati fudbaler zadnjih petnaest godina vjeran svojoj djevojci, Šveđanci Heleni, a većina smatra da Kija ne smije ni da se šali na taj način jer svi znaju da je Zlatan Ibrahimović osoba koja jako lagano „ispaljuje“ ljude, te se ne boji biti potpuno otvoren. Kako god, Kija se brani time da je „zlatan“ ustvari samo pridjev u njenoj pjesmi, te da je i ona zaljubljena i da nastavlja da uživa u tom zlatu kojim je okružena.

Kako god, Kija je ispričala da kako je Zlatan Ibrahimović blizak rođak njene kume, da je svojevremeno pokušavala da ga privoli da bude dio njene pjesme, ali su ipak shvatile da je to nemoguća misija, upravo zbog toga što on nema problema da iskulira ljude, zaključila je Kija.

Kako god, ostaje da vidimo da li je tu postojala neka simpatija, ili je ipak riječ o običnoj slučajnosti sa imenom. Šta vi mislite o Zlatanu i Kiji, da li bi vam njih dvoje djelovali kao dobar par?

Preporučeno
Loading..