Pobjednica prve sezone „Zadruge“, rijaliti zvijezda Kristina Kija Kockar je postala izuzetno popularna nakon učešća, ali i pobjede u najgledanijem rijaliti programu u našem regionu. Kako god, ovih dana je Kija pokrenula jedan izazov na svojim društvenim mrežama, a koji je uspio da nasmije i oraspoloži pripadnice ljepšeg pola širom našeg regiona.

Naime, ona je izazvala žene da objave i podijele svoje slike sa bivšim momcila ili muževima od kojih su mnogo niže. U nastavku možete da pogledate šta je to Kija podijelila na svom profilu, zbog čega su se kasnije žene žalile da su oplakale od smijeha. Evo o čemu se tu zapravo radi.

Ono oko čega su se svi složili jeste da je ovo prihvatljiv način da se nosite sa slikama od bivših momaka ili muževa, te da na ovaj način možete da nastavite da osvajate svojim stilom i kombinacijama, a da ne morate da gledate u njih i da vam zbog toga neke slike budu nepodnošljive. Da li biste se vi ikad usudili da objavite neku ovakvu sliku sa svojim bivšim partnerima?

Kiji to očigledno nije predstavljalo problem, ali je na kraju morala ipak da prekine sa ovim izazovom, kako joj je previše dama slalo i svoje verzije ovakvih fotografija. Kako god, očigledno je da se Kija voli zezati na račun svog bivšeg supruga, sa kojim više nije u kontaktu, iako su oboje tvrdili da su nakon razvoda ostali u korektnim odnosima. Šta vi inače mislite o Kiji i Slobi, da li ste ih prije podržavali ili ne?

Preporučeno
Loading..