Ukoliko je ispijanje kafe ujutru vaš dnevni ritual bez kojeg ne možete započeti dan, onda je ovaj recept savršen za vas. ko bi mogao reči da se jutarnja kafa može povezati sa gubitkom kilograma i sa jako dobo očuvanom linijom. Postoji velika vjerovatnoća da ćete smršaviti bez gladovanja, a kafa će vam biti mnogo ukusnija, i biće ukusna kao i svaki drugi dan, ako ne i bolja. To je dodatak koji će uvrzati vaš metabolizam, i učinit će vašu kafu mnogo ukusnijom pomoću te će vam pomoći da izgubite kilograme.

Treba napomenuti da se ovakav način ispijanja kafe praktikuje radnim danima, dok ćete se vikendom odmarati od svega. Sve što će vam biti potrebno jeste jedna kašikica cimeta i jedna kašikica kakaa, zatim tri četvrtine djevičanskog kokosovog ulja i pola šolje meda. Priprema je sljedeća: Sve sastojke sjediniti i miješajte dok ne dobijete ujednačenu smjesu. Kad je smjesa postala jednaka, sve prebacite u jednu čistu staklenku sa poklopcem. Potrebno je da tegla bude od stakla a ne od plastike, jer će ona uništiti aromu ovog jako ukusnog recepta.

Sutra kada budete ispijali svoju prvu jutarnju kafu, dodajte jednu do dvije kašikice i miješajte dok je kafa još topla kako bi se smjesa fino sjedinila sa kafom. Ovo je vrlo zdrava mješavina koja će ubrzati vaš metabolizam, uzrokujući gubitak kilograma. Nećete vjerovati, ali djevičansko ulje itekako utiče na ljudsko tijelo, koje će ekspresno reagovati gubitkom kilograma u jako kratkom vremenskom periodu.

Preporučeno