Djevojčica koja se nalazi na slici je danas jedna od najuspješnijih, najpopularnijih i najatraktivnijih pjevačica.

Gledajući ovu fotografiju, da li ste u mogućnosti da prepoznate o kojoj je pjevačici riječ i ko se zapravo na njoj nalazi?

Da li je bilo lagano ili teško za pogoditi? Ova djevojčica sa prekrasnim osmijehom i sa slatik licem je pjevačica Emina Jahović koja je danas jako popularna i cijenjena pjevačica. Ona je na našoj estradi provela dosta godina i tokom njih je snimila veliki broj hitova. Ona je počela da sama sebi piše tekstove za pjesme.

Ona je isto tako kao i većina poznatih ličnosti veoma aktivna na društvenim mrežama, a pogotovo na svom Instagram profilu. Na tom profilu je i objavila ovu sliku iz svog djetinjstva, a svi njeni pratioci su bili oduševljeni sa tim kako je slatka ona bila kada je bila mala, i mnogi su rekli da se ona do sada dosta promjenila.

Ovu fotografiju je dobila kao poklon od svoje majke kada je došla u svoje rodno mjesto. Njoj sitnie znače puno, pa se tako i jako obradovala i ovoj sitnici, pa je odlučila da odmah ovu sliku podijeli sa svojim pratiocima. Na ovoj slici je ostavljen veliki broj komentara, od kojih je većina bila pozitivna.

Instagram se danas više koristi kako bi se objavljivale neke provokativne slike. Međutim, smatramo da bi se većina trebala ugledati na Eminu, koja je pažnju privukla sa ovom slikom, a ne sa golišavim slikama.

 

 

Preporučeno