Tamara Vučić, supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, nedavno je otvorila profil na Instagramu, a za manje od tri mjeseca zapratilo ju je više od 10.000 ljudi. To je tako lako za uraditi, jer kada ste predsjednikova supruga, to i nije baš toliko teško za postići. Fotografije koje je objavila pokazuju njezine aktivnosti prve dame, ali i kako provodi slobodno vrijeme. Kao i “svaki običan svijet”, prvomajske praznike provela je u svetom okruženju punom cvijeća i zelenila, a video je popratila svojom porukom: “Nothing goes closer to perfection than nature” i pjesmom Cindy Loper “True Color”.

Kao i obično, Tamara je privukla posebnu pažnju savršenom outfit kombinacijom, odlučivši se za laganu šetnju uz svijetloplavu haljinu, pastelni kardigan i svijetle čizme. “Tvoja prirodna ljepota je savršena”, “Dama se rađa, ne rađa”, “Lijepa priroda, ljepša prva dama”, samo su neki od komentara na račun Tamare Vučić Neki od komplimenata, a svima se zahvalila na tako jako lijepim komentarima. 

Iako je Srbija prvenstveno doživljava kao prvu damu, supruga predsjednika Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, prije svega je majka. Već smo do sada mogli da čujemo i iz njenih usta, kako voli da kuva, i jako puno vremena zna da provodi u kuhinji, kuhajući za sina, ali i svoga supruga Aleksandra Vučića. Šestogodišnji sin Vukan središte je njezina svijeta, a zajednički trenuci ispunjeni su zabavom, smijehom i kreativnošću. “Da, pronalaženje ljubavi i ispunjenja u malim stvarima. Jako volimo pite”, napisala je gospođa Vučić uz video na kojem se vidi kako u Vukanovom društvu pravi pite. Mali je pomagač pod budnim okom mame osobno otvorio pećnicu i na nju stavio pleh s tijestom za pečenje, a simpatičan video pokazuje da je on i glavni kušač posebnih jela.

Preporučeno