Jedna od domaćih pjevačica koje i dalje uživaju veliku slavu na našim prostorima, iako se davno odselila u inostranstvo je u svakom slučaju Emina Jahović koju uz to mnogi smatraju i jednom od najljepših žena sa Balkana, iako ona ne krije činjenicu da je svoje tijelo podvrgla nekim estetskim zahvatima, ali se ipak trudila da to uradi u granicama normale, a ne da na kraju ispadne da je u potpunosti promijenila svoj lični opis. Ako je suditi po pozitivnoj reputaciji, u tom naumu je i uspjela.

Svi mediji su pisali o razvodu popularne pjevačice od turskog pjevača Mustafe Sandal, a sada je ona napustila i porodični dom koji se nalazi u Istanbulu, a gdje je Emina živjela sa svojim bivšim supružnikom, a onda je tu ostala sa svojim sinovima. Ipak, ovih dana se preselila u drugu kuću, ali je ostala u istom susjedstvu, kako bi se Javuz i Jaman mogli nastaviti često viđati sa svojim ocem.

Emina se odlučila da preseli u nešto manju kuću od one u kojoj je dosad živjela, ali se svi slažu da nova kuća nije ništa manje luksuzna od onog na što je Emina dosad navikla. Kuća ima dnevni boravak i nekoliko spavaćih soba, a u dvorištu ima čak i bazen.

Nije štedila kada je u pitanju opremanje njenog novog doma, ali to se sve isplatilo, kako sada njen dom izgleda kao iz nekog časopisa. Emina je otkrila da više neće imati tri kućne pomoćnice, nego samo jednu, kako nema više potrebe za tolikom radnom snagom.

Preporučeno
Loading..