Onda kad znamo šta želimo, cijeli univezum se potrudit da se to i ostvari.

Živjeti bez cilja i jasne namjere je živjeti onako kako drugi žene, a ne kako bismo mi trebali i htjeli. Onda kad imamo cilj i svakodnevno se vraćamo na njega, dajemo mu energiju i malo po malo, ovaj cilj se počne ostvarivati. Mi vam donosimo par novogodišnjih odluka koje bi svaki horoskopski znak trebao usvojiti.

Ovan
Vi više obraćajte pažnju na ljude oko sebe, pazite na trošenje novca i potrudite se da završavate sve ono što ste započeli. Manje budite svađalački nastrojeni i zahtjevni.

Bik
Potrudite se da usvajate nove stvari i nove promjene, imajte više samopouzdanja i slušajte sve ljude oko sebe. Manje se koristite izgovorima i nemate se potrebe previše samosažaljevati.

Blizanci
Vi se više fokusirajte na kvalitetu zadataka koje izvršavate i slobodno dopustite ljudima da vam se malo približe. Manje osuđujte druge oko sebe i nemojte ih tako lako izbacivati iz života.

Rak
Naučite da prihvatite stvari koje ne možete da promijenite i budite optimističniji. Manje se namećite i prestanite da se opterećavate time šta drugi rade.

Lav
Vi bi trebali da više vjerujete u svoje sposobnosti i naučite se kloniti loših uticaja. Manje se brinite zbog toga što ćete tako često sebi nabijati nepotrebni stres.

Djevica
Više se verbalno izražavajte i hvatajte u koštac s poslom koji trenutno radite. Manje kontrolišite stvari na koje ne možete da utičete. Opustite se i uživajte u malim stvarima.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno