Svako od nas je barem jednom u životu bio prevaren od strane voljene osobe, i upravo on zna iz prve ruke kako nekada izdaja zna biti bolna, a posljednja stvar koju želite jeste da ponovo prođete kroz istu situaciju. Astrolozi su otkrili obrazac na osnovu ličnih karekteristika znakova horoskopa. Neki od znakova zodijaka svoje partnere varaju svoje partnere mnogo češće nego drugi. Pored toga, svako od njih ima i svoje debele razloge za to.

Ovan

Da vas ovan prevari, za to su šanse 50/50. Oni nikad ne bacaju riječi u vjetar i uvijek su dosljednji svojih rieči, stoga uvijek isponjavaju obećanje. S druge strane ne treba im mnogo da upadnu u rizike i avanture kako bi razbili svoju dosadu. Ako vas pak ovan prevari, onda sigurno u vašoj vezi nije bilo dovoljno dinamike u vašem odnosu, barem što se tiče njega. Dosta su aktivni, a ako partner nije u stanju da isprati njigov ritam, oni vrlo lagano nastavljaju da se kreću naprijed i to bez njih. Pored svega navedenog, oni su vlasnici vrlo jakog ega koji zahtjeva konstantnu pažnju.

Bik

Jedan od najvernijih pratilica za život. Oni su pravi fanatici čuvene rečenice “ljubav do groba”. Jedini razlog zbog kojeg može da obmane jeste da posumnja u vjernost svog partnera. To bi im mogla biti neka vrsta lične osvete, za koje se ne bi odlučio ni pod kojim drugim okolnostima. Bik pokazuje koliko zapravo brine o tome na fizičkom i emocionalnom nivou, a vi ne možete sumnjati u njegovu odanost.

Preporučeno