Kolinda Grabar Kitarović je jedna od najpoznatijih žena u svijetu politike, a kada je ona u pitanju, svi su se dosad u više navrata upoznali s činjenicom da je njen stil odijevanja prije svega zaista specifičan, ali i da može da posluži kao modni uzor mnogim drugim ženama njenih godina, ali i onima koje su mlađe od nje. Ipak, nedavno su svi gledali u jedno izdanje u kojem se Kolinda pojavila u ambasadi SAD-a u Zagrebu, gdje je napravljena zabava u čast američkog Dana nezavisnoti.

Zabava je imala temu, pa su se tako svi prisutni obukli u stilu pedesetih godina prošlog stoljeća, a i hrvatska predsjednica je itekako uspjela da odgovori na ovaj izazov, te ako je suditi po reakcijama i komentarima koji su bili puni oduševljenja, to joj je itekako pošlo za rukom. U nastavku možete da pogledate kako je to Kolinda izgledala ovom prilikom, te zašto su svi pričali o njoj.

Naime, u haljinici na tufne i kožnoj jakni Kolinda je izgledala kao da je u svojim dvadesetim, a to je nešto što ne može baš svakoj ženi poći za rukom, posebno kada uđu u pozne godine. Nosila je i žutu torbu i crvene cipele, a i njena frizura je bila nešto drugačija od onog na što je većina navikla od hrvatske predsjednice.

Kako god, može se reći da je u potpunosti odgovorila na zadatak, a dobila je za svoj stajling i izgled komplimente sa svih strana, a posebno ih je mnogo bilo na društvenim mrežama.

Preporučeno
Loading..