Jedna od najpopularnijih estradnih pjevačica kada je u pitanju mlađa generacija pjevača je u svakom slučaju Ana Nikolić koja je u posljednjih nekoliko godina stavila svoju karijeru na čekanje. Naime, ona je bila udata za repera Stefana Đurića Rastu, a nakon što je rodila kćerku kojoj su dali ime Tara, imala je problema sa viškom kilograma nakon trudnoće. Ubrzo nakon toga su se i njih dvoje odlučili da razvedu, pa se ne može reći ni da joj je bilo baš lako.

Kako god, izgleda da se sreća konačno okrenula i za Anu, a njena komšinica Vera otkrila je da je Ana zaista izgubila dvadeset kilograma, možda i više, te da je ponovo vratila svom tijelu onu staru liniju i stari sjaj. Ono što je njoj posebno drago jeste što se više puta uvjerila da Ana i njen bivši muž imaju odličan i prije svega korektan odnos, pa tako Rasta redovno dolazi po kćerku kako bi provodio vrijeme s njom.

Stalno je odvozi i dovozi, prema riječima ove komšinice, a nisu rijetke prilike ni da se svi zajedno kao prava porodica upute negdje. Ne sumnja da će to puno značiti za djevojčicu, koja je premala da bi razumjela zbog čega njeni roditelji nisu u kontaktu ili slično.

Isto tako njena komšinica je otkrila da se Ana uvijek javljala svima, te da je prema svakom komšiji ljubazna i prijatna, pa tako svi imaju dobro mišljenje o njoj, ako su je barem jednom sreli kako treba, zaključila je Vera.