Jedna od najpopularnijih pjevačica u našem regionu je trenutno Marija Šerifović, koja privlači veliku pažnju bez obzira na to gdje da se pojavi. Osvojila je srca publike kao član žirija u takmičenju „Zvezde Granda“ kako je svima dokazala da je prije svega jedna itekako otvorena i direktna osoba, koja se ne bori iskazati šta misli i boriti se za ono što smatra da je ispravno, a uvijek je bila i zaštitnički nastrojena prema svojim takmičarima.

Nedavno su Marijine komšije pred kamerama komentarisale kakva je to Marija u privatnom životu, a mišljenja su bila različita. Dok su pojedini tvrdili da je uvijek krajnje ljubazna prema svima koje sretne, bilo je i onih koji su od nje doživjeli nekoliko neugodnih situacija, te su vidjeli kako se loše odnosila prema ljudima koji su samo obavljali svoj posao.

Ipak, ono oko čega se većina slaže jeste da su djeca na drugačijoj poziciji u odnosu na starije fanove kod Marije. Ona izgleda zaista obožava djecu, pa se tako uvijek promijeni kada se u blizini nalaze pripadnici najmlađih generacija. Uvijek za njih ima strpljenja, pa nije rijetkost da je se vidi kako se igra s njima. Ipak, i njima voli da zavodi red, te da je oni slušaju.

Kako god, očigledno je zaista da se ipak bolje slaže s njima, nego sa svojim starijim komšijama, ali ipak, oni joj to ne zamjere. U tom stanu ona samo privremeno živi, kako se njen stan kod „Arene“ renovira, a onda nije htjela da u međuvremenu živi bilo gdje.

Preporučeno
Loading..