Kada je riječ o Jeleni Karleuši, sigurni smo da su se dosad svi već navikli na njene neobične i ekstravagantne kombinacije kojima itekako voli da privlači pažnju u regionu, kako je njen stil i dalje prije vremena u kojem mi živimo. Nedavno je Jelena nastupala na Festivalu „Ulaz“ na kojem se pojavila u jednom itekako neobičnom izdanju u kojem je uspjela da ostvari svoj cilj, a to je prije svega da privuče pažnju na sebe.

Naime, ona se na ovom festivalu pojavila u jednom bijelom kostimu koji je malo toga prepuštao mašti, a osim toga je imala i jedan detalj na svojoj glavi koji se rijetko kome dopao. Naravno, riječ je o stajlingu za scenu, pa tako tu ne postoje neke granice kojih bi se trebalo pridržavati, ali čak su i njeni fanovi rekli da je možda ovaj put ipak malo pretjerala sa svojim umjetničkim ispoljavanjem na ovaj način za nastupe.

Također, njen stajling je zahtjevao i da se plesači koji su se nalazili sa njom na sceni prilagode Divi, pa su i oni imali „zanimljive“ dodatke na svojim ustima. Kako god, ne može se reći da su privukli neke pozitivne komentare, ali da su bili u centru pozornosti kada su se pojavili na sceni, to je bez ikakve sumnje.

Kako god, svako ima pravo da nosi ono što želi, pa tako i Karleuša, ali isto tako svako ima pravo i da prokomentariše to što druge osobe nose. Pišite nam u komentarima da li vam se njen imidž dopao ovom prilikom.

Preporučeno
Loading..