DA KADA BI ŽELIO BITI TRAŽI NAPRIJED KADA NISU BILI TIJEKOM GODINE DANA SA ŠAMPONOM ILI BILO KOJIM RECORDEROM? OVO JE 28-GODINA ZAHTEVA ZA MAJKU KOJA IMA DVA DECA I ISTAJU IZ AUSTRALIJE.

Naime, odlučila je da prestane da koristi ovaj proizvod zbog svih štetnih sastojaka koji se u njemu nalaze.

I na kraju ovog eksperimenta, zaključila je da u svom svakodnevnom životu nije imala ništa što nije bilo vruće vode za ispiranje. Kao bikarbonatna soda.

Prirodna ulja iz kose i vlasišta uklanjaju šampon za kosu, stimuliraju proizvodnju više masti, i što više šamponirate kosu, tijelo će proizvesti više prirodnih ulja za zaštitu vlasišta.

I tako se nađete u začaranom krugu, bikarbonatna soda uklanja masnoću iz vlasišta, tako da se Djevica često kombinuje s njom, bananom, sirovo jaje sa maskom koju stavlja na kosu da je hrani.

Dodala je da njezina kosa možda ne miriše na ruže, ali nije mirisala kiselo mlijeko, sad miriše na kosu, napisala je.

A ovo je krajnji rezultat, pogledajte

Kosa je proteinska nit koja raste iz folikula pronađenih u dermisu. Kosa je jedna od glavnih karakteristika sisara. Ljudsko tijelo, osim područja gole kože, prekriveno je folikulima koji stvaraju gustu, finiju i finiju kosu vellusa. Najčešći interes za kosu je usmjeren na rast kose, tipove kose i njegu kose, ali kosa je također važan biomaterijal prvenstveno sastavljen od proteina, posebno alfa-keratina.

Stavovi prema različitim tipovima kose, kao što su frizure i uklanjanje dlaka, uveliko se razlikuju u različitim kulturama i historijskim periodima, ali se često koriste za označavanje osobnih uvjerenja ili društvenih pozicija kao što su njihova dob, spol ili religija.

Preporučeno
Loading..