Rijaliti program Zadruga je leglo kiča, šunda, nemorala i mnogih drugih neprimjerenih stvari i promiskuiteta.
Naime, najnovija situacija nije neka akcija pred kamerama nego fizički obračun između Aleksandre Subotić i Mine Vrbaški.


Naime, Aleksandra je brutalno iznabijala Minu te je zbog tog nabijanja diskvalifikovana iz rijaliti programa ZADRUGA.
Njih dvije su se žestoko posvađale a o kolikoj svađi je riječ govori i činjenica da se Aleksandra nije mogla kontrolisati pa je žetoko udarila Minu. Zbog tog ispada veliki šef je donio odluku da Minu kazni sa nevjerovatnih pedeset hiljada eura novčane kazne.

Naime, na Youtube se pojavio snimak na kojem se vidi koliko Aleksandra nabija Minu.
U nastavku možete pogledati kako je sve izgledalo. Naime, to i nije veliko iznenađenje jer smo dosada u rijalitiju imali priliku da vidimo mnogobrojne ispade koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ljudi su se tukli, imali odnose, svađali se, psovali, iznosili prljav veš i radili neke najgore moguće stvari koje se u rijalitiju mogu dogoditi kada se na istom mjestu okupi najveći mogući šljam Balkana.


Željko Mitrović je mnogo osuđivan od strane javnosti zbog toga što širi nemoral i promiskuitet a čak su i peticije potpisivane kako bi se isti prestao emitirati na nacionalnim frekvencijama u vrijeme kada nije primjereno. Međutim pored svega toga nije se dogodilo da rijaliti prestane sa emitovanjem pa se pretpostavlja da ćemo i dalje morati da gledamo svakodnevne ispade učesnika najpopularnijeg rijalitija na Balkanu.

Preporučeno
Loading..