Mladić (23) iz Virja izgubio je tragično život u subotu oko 3 sata u užasnoj prometnoj nesreći na Podravskoj magistrali. Njegov prijatelj je vozio koji je tek položio i imao 1,78 promila alkohola.

Noćni provod začinjen alkoholom, skončao je tragedijom u kojoj je izgubljen još jedan mladi život. Nešto iza 3 sata iza ponoći u noći na subotu, u saobraćajnoj nesreći na Podravskoj magistrali, na izlasku iz Kladara, L.K. iz Kalinovca (18) izgubio je kontrolu na ravnom dijelu ceste nad svojim Ford Escortom i udario nakon vožnje po polju u putni most.

Vozilo se zatim na krov prevrnulo, a Davor Grčić (23) iz Virja je stradao. Vozač, koji je tek položio za vozačku dozvolu i njegova dvojica vršnjaka dobila su lakše ozljede.

Policija je uhapsila vozača, kojem su 1,78 promila izmjerili. Odvjetništvo će se uključiti u cijeli slučaj, koje bi od suca istrage moglo zatražiti pritvor za pijanog mladića.

Krik i plač iz roditeljske kuće pokojnog Davora dopirao je do ulice. Nešto prije 11 sati i otac pokojnog mladića stigao je u subotu, koji na međunarodnim linijama vozi kamion i za volanom ga je dočekala strašna tragedija. U porodici nisu željeli davati komentar o tragediji.

Koliko smo uspjeli da rekonstruišemo tragediju, Davor i njegov 18-godišnji prijatelj bili su u Virju u kafiću. U kafić su nešto iza 1 sat iza ponoći došla dvojica mladića – vozač pod inicijalima L.K. i njegov vršnjak iz Kalinovca.

Nakon toga su sjela sva četvorica u Ford i u noćni provod se uputili u Pitomaču. Ostali su tamo u lokalu Tena neko vrijeme, odakle su krenuli kući. Ni 10 kilometara nissu prošli i sletjeli su s ceste na izlazu iz Kladra prema Kloštru Podravskom.

Preporučeno
Loading..