Još uvijek niko ne može da vjeruje da je više nema, posebno zbog toga što je pokojna glumica Rialda Kadrić imala samo 57 godina.

Nažalost, njeno srce nije moglo da izdrži sve napore, te se samo srušila na ulici Atine u Grčkoj. Ova vijest je odjeknula u svim medijima u regionu, s obzirom da je Žikina dinastija između ostalog bila jedna od najpopularnijih filmova, a čak se i dan danas zna često zavrstiti na srbijanskim programima.

Prije svega, Rialda je dobar čovjek, a onda je i odlučina glumica, što je dokazala već nebrojeno puta do sada. Ona je u gore pomenutom filmu igrala lik čuvene ljepotice Marije, koju smo svi zapamtili i koju svi znamo bez obzira na to koliko smo stari i gdje živimo.

Jednostavno, Marija i Boba, kao filmski par su uzeli srca svima koji su ih gledali na malim ekranima, a već se govorilo o tome da se snimi i nova verzija, gdje će se prikazati današnji život ovih glavnih uloga.

Rialda je trebala doći u Beograd, s obzirom da je pristala da opet glumi Mariju, ali nažalost to se nikada nije desilo. Iako su se javljale razne priče o Mariji i Bobi, kako su njih dvoje bili jako prisni, to ipak nije bila istina.

Veliki broj ljudi je smatralo kako između Vlade i Rialde postoji nešto više, zbog toga što na filmskom platnu to sve izgleda perfektno, ali to svakako nije značilo da se njih dvoje uopšte čuju poslije snimanja, niti to očekuju jedno od drugog. Rialda se udala u Londonu, ali o svom braku nikada nije htjela da govori, pa čak ne postoji ni jedna slika ni bilo kakav dokaz o tome s kim je bila, iako joj je udato prezime Šebek.

Preporučeno