Ovih dana Kristina Penava, atraktivna 20-ogodišnja prodavačica koja radi na štandu sa mandarinama nastavlja da privlači pažnju domaće javnosti, a nedavno je govorila i o tome kako se ona nosi s tim što sada svi pričaju o njoj i što se zanimaju za njen privatni život, ali i o tome koji su njeni planovi za budućnost.

Naime, Kristini je trebalo malo više da se snađe i da shvati da se njen život promijenio, ali zasad se ne žali, kako se super snalazi u novim ulogama koje su joj dodijeljene, mada možda baš i nije volontirala za iste. Kaže da je imala raznih iskustava sa mušterijama, a najsimpatičnji nadimak je onaj po kojem je postala i poznata – Kristina Mandarina. Kaže da je isto tako u prošlosti imala dosta nemoralnih ponuda, ali da se ne iste više ni ne osvrće, te da to jednostanvo potisne iz svog uma i da o tome ni ne razmišlja.

Otkrila je da ima tetoviranu krunu na svom vratu, kako bi je to podsjećalo na to da je ona prije svega jedna kraljica koja treba da vodi računa o sebi i da je njoj dobro u životu. Ima dečka, na žalost njenih brojnih udvarača, a on joj je uvijek bio bezuslovna podrška u svemu što je izabrala da se bavi u životu.

Nije željela komentarisati ni glasine o plastičnim operacijama, a kad ne radi, voli da ispija kafe, ide u bioskop, te da se jednostavno zabavlja kao i svi ostali njeni vršnjaci.

Preporučeno
Loading..