Mi se u nastavku današnjeg članka malo fokusiramo na Lepu Lukić, ženu koja je definitivno obeležila poslednjih 50 godina balkanske estrade. Svakako da nema osobe na svetu koja ne zna za pesmu “Moje je srce violina”, a koju su do danas obradili mnogi narodni pevači, a neretko se peva na raznim svadbama i veseljima.

Međutim, Lepa Lukić je polako ušla i u osmu deceniju života, te se može reći da i ne živi baš penzionerskim načinom života. Naime, jako malo ljudi zna da Lepa obožava kocku i kasina, te da je neretko gost beogradskih kasina gde zna ostaviti i poslednji evro, i još se na to sve zadužiti. Poslednji puta kada je ušla u rijaliti program Parovi, ona je ušla jer je Milomir Marić pokrio njene dugove, a ona mu je vratila na taj način.

Pre par godina, Lepa je ostala i bez supruga koj ije umro u Kanadi, ali joj je ostala njegova jako dobra penzija, a ona na sve to ima i svoje dve iz Srbije, tako da se može reći da jako dobro živi od penzija samo. Ekipa jednog srpskog portala ju je nedavno posetila, i tamo je zatekla da živi sa svojim mačkom Tomom, koji joj je definitivno sve u životu, i ugađa mu kao malom detetu.

Ima skromnu malu plazmu, i živi može se reći po eks ju standaardima, nema tu kristala i skupocenog nameštaja, a kako je rekla, u posetu joj samo ponekad dođe i kolegica Snežana Đurišić, koja joj je jako valjala dok je bila pandemija korona virusa.

Preporučeno